Opskrifter

Her på siden finder du nogle af de opskrifter, Jørgen har udviklet i samarbejde med dygtige kokke. Der er opskrifter på de klassiske simreretter – overskudsretter, der kun bliver bedre med tiden: Osso Buco, oksegrydesteg eller oksekødssuppe kogt på suppeben.

I den hurtigere ende har vi opskrifter på, hvordan du tilbereder en god wienersnitsel eller vores hjemmelavede grillpølser og oksemedister med ideer til spændende og velsmagende tilbehør. Se for eksempel Jørgens fortolkning af rødkål med lakridssirup. Det er også her på siden, du finder opskrifter på nogle af de udskæringer, der ikke bliver brugt så hyppigt i dag. Har du købt en halv oksepistol eller en kvart kalv, kan du få nogle ideer til tilberedningen.

Vil du dele din yndlingsopskrift med okse eller kalv, så skriv den i en mail til Jørgen.

Vil du være en af de første, der får besked, når Jørgen har været kreativ i køkkenet, så tilmeld dig vores mailingliste. Der får du de nyeste opskrifter, nyheder om arrangementer, tilbud og slagtedatoer.

Hent alle Jørgens opskrifter i en pdf her: Opskrifter – Bondegaarden