GAMBIA

Når du køber juletræer, pyntegrønt og andre udvalgte varer i julestuen og i MIN butik, går overskuddet ubeskåret til projekter i Gambia. Mona, der er indehaver af MIN butik, rejser hvert år til Gambia, for at hjælpe hvor hun kan.

Loppemarked for en god sag

Løbende samler Mona ting og sager ind og sælger det på loppemarkedet. Her kan du købe småting, der støtter en god sag. Pengene går til familier og offentlige institutioner i Gambia.
Hvis tingene ikke bliver solgt, sender Mona dem til Gambia med skib. Når hun kommer til Gambia, henter hun alle tingene og tager selv ud for at fordele det til folk. Hun får hjælp og støtte af sin faste taxachauffør.

Næste loppemarked: 

Kom og kig på småting og vær med til at støtte en god sag d. 15. og 16. juni kl. 11 – 16.

Hjælp til skoler og hospitaler

Mona bruger de indsamlede penge til gode formål. Hun har tidligere foræret kødmaskiner og små pengebeløb til familier, så de nu kan forsørge sig selv. Derudover har hun blandt andet foræret nye stole til en skole og købt symaskiner til en produktionsskole for elever, der ikke er fagligt stærke.
Senest har hun hjulpet hospitaler og fødeklinikker med at skaffe forskelligt lægeudstyr. Nu har de både termometre og blodtryksapparater, som de længe har haft hårdt brug for.