OKSEKØD SÆLGES

Fritgående kvæg i din fryser? Oksekød sælges direkte fra Bondegaarden

bondegaarden_herefordkoed_sommerCirka 10-12 gange pr. år sælger vi oksekød og kalvekød i høj kvalitet i store mængder. Vi parterer kødet i ½ oksepistol – ryg og bagerste kødfulde del af okse – og en kvart kalv. Efter bestilling får du tilsendt e-mail med  standard partering. Du kan herefter svare med evt. ønsker til anden partering. Standard partering rummer f.eks. stege, bøffer, hakket kød og suppeben. Slagteren pakker kødet i poser med navn på alle udskæringerne. Mængden af kød svarer ca. til en families forbrug på et år. Slagtningen foregår på Harald Hansen eftf. Slagteri i Slangerup. Parteringen og udlevering foregår hos slagtermester Winnie på Roskildevej i Jørlunde lige syd for Slangerup.

Plancherne her viser de forskellige udskæringer.

Udskæringer okse

Udskæringer kalv

Er du i tvivl om, hvordan du tilbereder enkelte udskæringer, så fortvivl ikke. Vi fremsender gerne forslag til standard partering.

Næste slagtedag

22. marts 2024 sælger vi frisk hakket oksekød i portioner à 10 kg. Prisen er kr.1.050. Ved tidlig bestilling gives rabat på kr. 50. Du bestiller, betaler og modtager tidspunkt om eftermiddagen for din afhentning på Bondegaarden i Østrup via e-mail til jsl@bondegaarden.dk.

Næste gang vi slagter, så du kan få en stor portion fersk oksekød til fryseren, er til udlevering 4. april 2024 hos slagtermester Winie på Roskildevej i Jørlunde nær Slangerup. Prisen på oksepistoler (ryg og bagerste kødfulde del) er kr. 88,- + moms, dvs. kr. 110,00,- pr. kg nyslagtet vægt. Partering/hakning kan foretages efter eget valg af professionelle slagtere for kr. 11,00 pr. kg nyslagtet vægt. Det vil sige, at f.eks. ca. 40 kg koster i alt kr. 4.840. Du bestiller og betaler forud for din afhentning hos slagtermester Winie på Roskildevej i Jørlunde syd Slangerup via e-mail til jsl@bondegaarden.dk.

Næste gang vi slagter, så du kan få en stor portion fersk kalvekød til fryseren, er til udlevering 14. marts 2024 hos slagtermester Winie på Roskildevej i Jørlunde syd for Slangerup. Prisen er kr. 76,- + moms, dvs. kr. 95,- pr. kg nyslagtet vægt. Partering/hakning kan foretages efter eget valg af professionelle slagtere for kr. 9,50 pr. kg nyslagtet vægt. Det vil sige, at f.eks. ca. 40 kg koster i alt kr. 4.180. Du bestiller og betaler forud for din afhentning hos slagtermester Winie på Roskildevej i Jørlunde syd Slangerup via e-mail til jsl@bondegaarden.dk.

Tilmeld dig vores mailingliste

Så får du automatisk besked om næste slagtedato. Her får du også nys om gode tilbud på kød, pølser og andre lækkerier. Tilmelding til Bondegaardens nyhedsbrev

Betaling
Når du bestiller en stor portion frisk hakket oksekød, store partier af oksekød eller kalv, kan du betale via Netbank før afhentning. Faktura sendes på mail.

Se priser HER