MIN-BUTIK

Min butik - gårdsalg fra BondegaardenGårdbutikken MIN Butik er ejet af Mona, der er nabo til Bondegaarden. Her kan du købe pynt til huset, haven og dig selv.

Pynt til huset

Monas butik er en gårdbutik fuld af nipsting og pyntegenstande. Du kan købe velduftende sæber, keramik, lysestager, lys i alle former og farver, hyggelige gaveartikler, anderledes legetøj og en masse andet pynt. Weekenderne i advent er der julebutik med masser af hjemmelavede juleting og julepynt.

Pynt til haven

Monas mand er tømrer, og han bygger selv kaninbure, hønsehuse, kreative fuglekasser, unikke foderbrætter og meget andet, som du også kan købe i MIN Butik. Derudover har gårdbutikken flotte potteplanter og altankasser, som vil skabe stemning i enhver have.

Pynt til dig 

Mona sælger unikt, hjemmelavet tøj, fine smykker og tasker i forskellige størrelser. Der er lidt til enhver smag.

Støt en god sag

MIN Butik er blevet et led i vores hjælpe organisation “Nurses Gambia Projekt”. Vi hjælper direkte med vandboringer og etablering af haver til kvinderne i Gambia. Hver krone givet i butikken = en krone til hjælpearbejde i Gambia. Læs mere på siden www.ngp2016.dk Gambia. Mail nursesgambiaproject@hot.com.

Åbningstider

Gårdbutikken MIN Butik med juleting har åbent weekender i advent 7/12 – 22/12, 2019, lørdage og søndage kl. 10 – 16.

Der kan aftales supplerende åbning af MIN Butik med Mona på mob. 22 81 89 29.