RUNDVISNING

Når I kommer ud på Bondegaarden for at købe kød, hjemmelavede grillpølser eller kalveleverpostej i gårdbutikken, viser vi jer gerne rundt på gården efter aftale. Vi kan på det varmeste anbefale dig at besøge Monas gårdbutik – MIN BUTIK på den anden side af gårdspladsen. Mona sælger gaveartikler, fuglehuse, tøj, lys, sæbe og meget mere. Det er også i Monas butik, du har mulighed for at betale kontant for det lækre Hereford oksekød, du henter i Bondegaardens gårdbutik.

Mød kvæget

Vores fritgående Herefordkvæg græsser fra maj til oktober på de store marker, der ligger lige op til gården. Vil du møde kvæget, så behøver du blot at se på engen lige op til gårdbutikken. De har det rigtig godt, så vi er stolte af at vise dem frem. Søndage i marts kl. 14.00 og april kl. 10.00 kan I være med til at fodre kreaturer, klappe de små kalve og kaniner efter aftale. 

Pige fodrer en ko Pige klapper en kalv

Husk praktisk fodtøj – gummistøvler kan anbefales.

Nyd den smukke natur

Bondegaarden ligger smukt midt i et naturreservat med et rigt fugleliv. Vi inviterer jer, til at gå en tur i det nærliggende fuglereservat og indtage de idylliske rammer. I bør især opleve Gundsømagle Sø, der byder på fred og ro og en fantastisk udsigt. Læs mere under Gundsømagle Sø.