Bondegaarden tager ansvar

På Bondegaarden har vi forstået, at vi er en del af noget større. Vi er en del af naturen og samfundet, og en del af verdens befolkning. Derfor har vi et ansvar for at passe godt på hinanden og naturen.

Her på siden kan du læse mere om de tiltag, vi gør, for at løfte de mennesker, der omgiver os, og sikre en bæredygtig natur omkring os, hvor plante- og dyreliv har de bedste betingelser for at blomstre og udvikle sig.

Praktik og samarbejde

På Bondegaarden har vi forstået, at vi er en del af noget større. Vi er en del af naturen og samfundet, og en del af verdens befolkning. Derfor har vi et ansvar for at passe godt på hinanden og naturen. Vi skal videregive vores viden om fx naturpleje og kødproduktion.

UDFORDRINGEN er et undervisningsprojekt målrettet højtbegavede elever i udskolingen, der stiller udfordringer til højtbegavede elever. Materialet er støttet af Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.

Projektet giver skoler over hele landet mulighed for at lave særlige forløb målrettet højtbegavede elever – uden at det kræver den store forberedelse fra skolens side. Læs mere om materialet og muligheden for temadage på YouGlobe’s hjemmeside og kontakt Bondegaarden for nærmere aftale.

Madkulturen har i 2018 produceret materiale til skolernes madkundskabsundervisning, og i den forbindelse har Bondegaarden deltaget i en video med Timm Vladimir.

bondegaarden_ansvar