Dansk Wagyu

Wagyu udtales wa’gju, som betyder ”japansk kødkvæg” – det er kendt som kvæget der får øl, massage og sød musik.

Wagyu-kvæg er først kommet til Danmark for relativt få år siden – i 2020 er der godt 300 Wagyu i hele landet.

De fleste Wagyukøer findes i Jylland, men der er nu 18 Wagyukøer på Bondegaarden ved Roskilde.

Wagyu er også kendt som Kobekød i Japan – da det opdrættes i området omkring byen Kobe. Dansk Wagyu kød af tilsvarende kvalitet vil nu blive produceret på Bondegaarden.

Læse meget mere om Dansk Wagyu på www.danskwagyu.dk

Bondegaardens gårdbutik har masser af lækre udskæringer til en lækker menu f.eks. nytårsaften.

Bestil hos Jørgen på mob. 40 90 46 97.

Du kan læse mere om Kobekød på Wikipedia

Dansk Wagyu kød er rigt på smag, mørt og saftigt.

Fedtmarmoreringen er primært de sunde Omega 3- og 6-fedtsyrer.

Wagyuer på Bondegaarden har høj dyrevelfærd og er fritgående hele året.

Dansk Wagyu kan købes i Bondegaardens gårdbutik i begrænset omfang.