PARTERING

KALV

  • Standardudskæring
    • osso bucco
    • klump
    • inderlår
    • tykstegsfilét
    • culotte*
    • cuvette*
    • mørbrad
    • tyndsteg
    • højrebskoteletter
    • tykkam
    • bovsteg
    • bryst
    • tværreb
    • suppeben
    • hakket kød

* Culotte & cuvette: Hvis man køber en kvart, deler man ligeligt alle udskæringer, dog får man enten culotte + lille tykstegsfilét eller cuvette + store tykstegsfilét.

  • Ekstra hakket kød
  • Med tværreb/bryst hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
  • Med bovsteg hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
  • Med tykkam hakket
  • Grilludskæring:
  • Med grilludskæring, så meget til grill som muligt.
  • Som ovenstående inkl. bovsteak og short ribs

OKSE

  • Standardudskæring
    • osso bucco
    • yderlår
    • klump
    • lårtunge
    • inderlår
    • tykstegsfilét
    • culotte*
    • cuvette*
    • mørbrad
    • tyndsteg
    • højrebskoteletter
    • højreb
    • suppeben
    • hakket kød

* Culotte & cuvette: Hvis man køber en halv pistol, får man enten culotte + lille tykstegsfilét eller cuvette + store tykstegsfilét.