PARTERING
KALV
- Standardudskæring
- osso bucco
- klump
- inderlår
- tykstegsfilét
- culotte*
- cuvette*
- mørbrad
- tyndsteg
- højrebskoteletter
- tykkam
- bovsteg
- bryst
- tværreb
- suppeben
- hakket kød
* Culotte & cuvette: Hvis man køber en kvart, deler man ligeligt alle udskæringer, dog får man enten culotte + lille tykstegsfilét eller cuvette + store tykstegsfilét.
- Ekstra hakket kød
- Med tværreb/bryst hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
- Med bovsteg hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
- Med tykkam hakket
- Grilludskæring:
- Med grilludskæring, så meget til grill som muligt.
- Som ovenstående inkl. bovsteak og short ribs
OKSE
- Standardudskæring
- osso bucco
- yderlår
- klump
- lårtunge
- inderlår
- tykstegsfilét
- culotte*
- cuvette*
- mørbrad
- tyndsteg
- højrebskoteletter
- højreb
- suppeben
- hakket kød
* Culotte & cuvette: Hvis man køber en halv pistol, får man enten culotte + lille tykstegsfilét eller cuvette + store tykstegsfilét.