PRISER

Kvalitetskød til jordnære priser

Oksekød og kalvekød i høj kvalitet til jordnære priser i Bondegaardens gårdbutik ved RoskildeGårdbutikkens priser på små portioner kalve- og oksekød følger de vejledende udsalgspriser på tilsvarende kød i Bilka, Hundige. Priserne justeres en gang årligt. Prisen på kødet kan derfor godt variere, i forhold til hvornår dyret blev slagtet.

Mængderabat og gode tilbud

Vi tilbyder løbende mængderabat og andre gode tilbud, for eksempel ved køb af 5 x 500 g eller 20 x 500 g hakket oksekød. Hvis du vil følge med i, hvornår du kan gøre en ekstra god handel, så tilmeld dig vores mailingliste under kontakt. Du kan også bare komme forbi gårdbutikken, for vi har altid lækkert kød, grillpølser og kalveleverpostej i høj kvalitet til jordnære priser.

Stor besparelse på store portioner

Der er store penge at spare ved at fylde fryseren på en gang. Ved at købe 1/4 kalv eller 1/2 oksepistol (af ryg og bagerste kødfulde del), kan du opnå en besparelse på op til 50 % pr. kg. Mængden af kød svarer til en almindelig families forbrug i et år, og det passer lige med kødets holdbarhed i fryseren. Kødet hentes fersk og udskæres og pakkes på slagteri Kosakgården efter eget ønske. Du kan læse mere om, hvordan du bestiller et stort parti kød på siden Oksekød sælges.

Betaling

I Bondegaardens gårdbutik modtager vi både rede penge og Mobile Pay. Når du køber de store partier betaler du som regel faktura via Netbank før afhentning af kødet. Vil du vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail til Jørgen. Kontakt Bondegaarden.

Vejledende priser i gårdbutikken

Hakket oksekød 4 – 8 % fedt (500 g): 65,- kr. – (2.500 g): 260,- kr. – (10 kg): 1.000,- kr.

Mørbrad (1.000 g): 350,- kr.
Tyndstegsfilet (1.000 g): 350,- kr.
Culotte (1.000 g): 150,- kr.
T-bonesteak (1.000 g): 300,- kr.
Højrebskotelet (1000 g): 300,- kr.
Osso buco (1.000 g): 80,- kr.

Spegepølser (800 g): 95,- kr. – vælg mellem

  • Almindelig
  • Krydret med chili, paprika og hvidløg

Grillpølser (500 g): 95 kr. – vælg mellem

  • Umami røget med umami, hvidløg og chili
  • Frankfurtere klassisk røget med muskat, hvidløg og basilikum
  • Jalapeno med jalapeno, ingefær, hvidløg og koriander
  • Medister uden stærke krydderier
  • Frækkert med chili, ramsløg, koriander, merian og muskatblomme
  • Ostepølser med ost